Πρεσβευτές

ambassadors-1 ambassadors-2 ambassadors-3
Marily Goulakou

Εικαστικός
Μέλος ΔΣ dreamteam

Μάριλυ Γουλάκου

Γεννημένη στην Αθήνα, μητέρα δύο παιδιών, από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τις τέχνες και τον εθελοντισμό. Οι αξίες του πολιτισμού και της κοινωνικής προσφοράς αποτέλεσαν τον οδηγό της για κάθε περαιτέρω βήμα. Η ζωγραφική αποτελεί το μείζον μέσο έκφρασής της μέσα από το οποίο εξωτερικεύει τα συναισθήματα, τα όνειρα, τις προσδοκίες, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς της για ο,τι περιβάλλει την ανθρώπινη φύση. Έχει συνεισφέρει κατά το μείζονα τρόπο στην ίδρυση χώρων πολιτισμού στην Αθήνα, καθώς και αποτελεί ιδρυτικό στέλεχος του πολιτιστικού – κοινωνικού φορέα Dreamteam ΚοινΣΕπ, του οποίου κοινωνικό έργο είναι η προσφορά χαράς στα παιδιά και η υποστήριξη του περιβάλλοντος και των ζώων. Αξιοσημείωτη είναι η προσφορά της στα παιδιά με πολυαναπηρία και εγκεφαλική παράλυση του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος, καθώς και η προσφορά της στις φιλοζωικές ακτιβιστικές δράσεις τρίτων φορέων, αλλά και φορέων των οποίων είναι η ίδια συνδιοργανώτρια. Έργα της φιλοξενούνται σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, γκαλερί και σε ιδιωτικές συλλογές.

Eleftheria Darzenta

Εικαστικός – Κεραμίστα
Ιδρυτικό μέλος dreamteam

Ελευθερία Δαρζέντα

H Ελευθερία Δαρζέντα γεννήθηκε στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1978. H καλλιτεχνική της φύση αρχικά βρήκε διέξοδο για αρκετά χρόνια στο επαγγελματικό μακιγιάζ. Την πραγματική της ταυτότητα όμως ως καλλιτέχνης, βρίσκει το 2013 όταν γνωρίζει την τέχνη της κεραμικής που την κερδίζει και έκτοτε αφιερώνεται σε αυτήν, δημιουργώντας το Eleftheriart. Τον Δεκέμβριο του 2015 συνδιοργανώνει την πρώτη της κοινή έκθεση “Glam & Fancy”. Τον Ιούνιο  του 2016 συμμετέχει στο φιλοζωικό Gala “Glam for strays”.
Τον Δεκέμβριο 2016 συνδιοργανώνει την δεύτερη κοινή έκθεση “GlamArt I” που έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, υποστηρίζοντας το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αγ.Δημητρίου. Η έκθεση στέφεται για ακόμα μία φορά με επιτυχία. Τον Δεκέμβριο του 2017 πραγματοποιείται η συνδιοργάνωση της “GlamArt II” που τελεί υπο την αιγίδα του Club Unesco Πειραιώς και Νήσων καθώς αυτή τη φορά υποστηρίζει το Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας Χατζηπατέρειο.

Giorgos Zouvelos

Hair artist
Ιδρυτικό μέλος dreamteam

Γιώργος Ζουβέλος

Ξεκίνησε τη καριέρα του στον μαγικό κόσμο της κομμωτικής από πολύ μικρός. Η μεγάλη πορεία του και η εμπειρία του είναι τα δύο συστατικά που τον φέρνουν επιτυχημένο στο παρόν. Πάντα ενημερωμένος για τις νέες τάσεις και πιστός ακόμη και τώρα στις βασικές αρχές ενός σωστού επαγγελματία: Σεβασμός, δουλειά, γνώση. Αυτές οι λέξεις για τον Γιώργο Ζούβελο, ιδιοκτήτη του luxury κομμωτηρίου Teo hair design Δροσιάς είναι τα βασικά συστατικά που ως εργοδότης προσπαθεί και θέλει να μεταφέρει στους συνεργάτες του.

Από τα μαγικά χέρια του έχει περάσει πλήθος προσωπικοτήτωναπό τον χώρο των media, της μόδας, της τηλεόρασης, των Τεχνών και είναι πάρα πολλές οι φορές που ο γνωστός κομμωτής είναι αρωγός και υποστηρικτής εκδηλώσεων κοινωνικού χαρακτήρα. Είναι δεκάδες οι φορές που έχει ανέβει στη σκηνή μεγάλων κομμωτικών shows αλλά είναι χιλιάδες οι φορές που εισπράττει την εμπιστοσύνη των πελατών του!